Information om måleri

Vi strävar efter att bli ditt förstahandsval när det kommer till att hitta bra målare i Sollentuna. Vi har en bred arbetsstyrka som har specialkompetens inom en rad vitt skilda områden vilket gör att du hos oss kan hitta en målare för alla typer av arbeten. Kontakta oss via kontaktformuläret här på sidan eller ring oss på telefonnummer 08-121 464 00 om du undrar över någonting gällande våra tjänster eller om du vill be om en kostnadsfri offert. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

Detta gör vi:

Målning invändigt

Vi kan erbjuda våra kunder hjälp med i stort sett allt inom invändig målning. Det kan röra sig om väggmålning, snickerimålning, takmålning, tapetsering samt målning av dörrar, luckor och fönster. Vi kan även hjälpa dig att välja rätt kulör och rätt färgfabrikat för att få den bästa möjliga målningen för ditt hem eller din fastighet.

färger roller

När du anlitar oss behöver du inte oroa dig för någonting - vi tar hand om hela processen från planering, materialval och grundarbete till målning och finish. Har du speciella önskemål gällande material eller tillvägagångssätt är du alltid välkommen att presentera dem för oss. Vi försöker vara lyhörda för våra kunders önskemål och vara flexibla när det kommer till arbetsupplägget.  

Målning utvändigt

När det kommer till målning utvändigt är det främst under vår, sommar och höst som det är aktuellt på grund av gynnsamma temperaturer och allmänna väderförhållanden. Några av de tjänster som vi erbjuder våra kunder inom utvändig målning är fasadmålning, staketmålning, verandamålning och överhuvudtaget all typ av målning av fasader och uteytor som man kan tänka sig. Var inte rädd att fråga om du undrar om någonting gällande målning utvändigt eller någon av våra andra tjänster.

måla hus utvändigt

Vi målar alla typer av fasader och kan även hjälpa till med att hitta rätt kulör som matchar omgivningen och resten av huset. 

Service och underhåll

Ibland vill man kanske inte ha ny färg utan nöjer sig med att piffa till det gamla måleriarbetet. Vi hjälper gärna till med att återställa äldre måleriarbeten så att de återfår sin forna färg och lyster. 

Kontakta oss redan idag för att begära offert på målning i Sollentuna.

Vi målar din fasad!