Om oss

Vi är ett erfaret och väl ansett bygg- och installationsföretag som arbetar med det mesta inom måleri, konstruktion och renovering. Vi har en bred stab av specialutbildade hantverkare som alla fyller sin funktion i vår strävan efter att tillhandahålla heltäckande byggservicetjänster. Våra målare har god erfarenhet av branschen och besitter alla nödvändiga kunskaper som krävs för att utföra arbeten med högsta kvalitet.

I en extremt konkurrensutsatt bransch har vi valt att fokusera på två saker för att göra att vi sticker ut från mängden – kvalitet och långsiktighet. Vi tror att det går att mäta effektivitet och prisvärdhet i annat än rena pengar. Det kan handla om att vi ser till att avsätta tillräckligt med tid och resurser för att göra det absolut bästa jobbet utefter de existerande förutsättningarna. På så sätt skapar vi långsiktiga resultat som i slutändan leder till att både du som kund och vi som företag tjänar på det.

Företaget är momsregistrerat, har F-skattsedel, är ansvarsförsäkrade och vi lämnar även kvalitetsgaranti på utfört arbete.

Kontakta oss redan idag för snabb och kostnadsfri offert!