Övriga tjänster

Vi satsar stenhårt på att kunna erbjuda ett komplett utbud av byggrelaterade tjänster i Sollentuna och Stockholm med omnejd så att du som kund kan vända dig endast till oss för allt inom renovering, tillbyggnad och reparation av byggnader såväl invändigt som utvändigt. I de fall vi inte har egna hantverkare med tillräcklig expertis har vi knutit till oss en rad olika samarbetspartners så att vi även kan hjäpa till med badrum, kök, våtrum m.m.

golvslipning

Golv

Hos oss kan du få hjälp med allt inom golvvård och golvläggning. Vi lägger bland annat nya parkett- och linoleumgolv, slipar eller putsar dina gamla golv så att de återfår sin ursprungliga karaktär och behandlar dem så att de håller många år framöver.

Tak

Vi på Norrmalms Måleri är även experter på tak. Hör av dig till oss för alla typer av takjobb såsom takläggning, nyproduktioner, underhåll och service. I vår personalstyrka hittar du välutbildade och professionella yrkesmän som har lång erfarenhet av att arbeta med tak och som gärna hjälper dig genom hela processen.

Totalentreprenad

Med hjälp av pålitliga och kunniga partners inom andra delar av hantverksbranschen har vi goda möjligheter att erbjuda dig som kund totalentreprenader där vi, i de fall vi inte har egen personal, står för det övergripande ansvaret att arbetet blir utfört på rätt sätt enligt kundens önskemål.

 

När du bryr dig om kvalitet